Vill du vidga dina vyer?

Många som studerat utomlands upplever att världen ser annorlunda ut. Man får ett nytt perspektiv på världen, på Sverige, och på sig själv.

Samtidigt kan det kännas skrämmande att ta steget. Kompisarna frågar: ”Varför vill du iväg? Det är ju gratis/enklare/roligare att vara här i Sverige.” Då finns SISA här som stöd för att hjälpa dig hitta modet att följa din inre kompass.

Här på hemsidan hittar du studentberättelser och information om ansökningar till ett flertal länder. På sociala kanaler finns information om framtida evenemang.

Studera utomlands. Det är det bästa beslutet du kan ta.

Håll dig uppdaterad

Genom att gilla vår Facebooksida kan du se vilka utlandsstudieevenemang vi planerar, i vårt medlemsforum kan du ställa frågor till utlandsstudenter och genom att bli medlem (gratis!) får du information på mail om allt vi håller på med.

LANDGUIDER

Ta del av SISA:s guider till studier i utlandet. För nuvarande har vi guider till: Storbritannien, Frankrike, Danmark, Kanada, Tyskland, Kina, Australien, Mexiko, och Nederländerna. Guiderna täcker allt från kostnad, till boende, vanliga frågor, erfarenheter från studerande, och mer!