fbpx

Resurser

För att erbjuda dig som medlem i SISA det bästa möjliga stödet samarbetar vi med ett flertal partnerorganisationer, däribland Svenskar i Världen och Blueberry. Vi tror även på att samarbete med likasinnade organisationer möjliggör för att utlandsstudier kan främjas i ännu större utsträckning.

Svenskar i Världen

Svenskar i Världen är en ideell och politisk oberoende organisation som sedan 1938 verkar för att öka och tillvarata internationell erfarenhet och kompetens. Det gör vi genom att bedriva påverkansarbete, vara remissinstans och ge information och stöd till nytta för alla 660 000 svenskar som arbetar, studerar och bor utomlands, men också för de utlandssvenskar som återvänder till Sverige.

Blueberry

Blueberry College & Universitet hjälper dig kostnadsfritt till studier utomlands på college och universitet runt om i världen. Hos Blueberry får du rådgivning i att hitta rätt skola för dig, hjälp med ansökan och processer så som CSN, visum med mera. Att använda sig av Blueberry College & Universitet är för dig alltid helt kostnadsfritt!