Partners

För att erbjuda dig som medlem i SISA det bästa möjliga stödet samarbetar vi med ett flertal partnerorganisationer. Tillsammans med våra partners arbetar vi också för att främja utlandsstudier generellt.

Svenskar i Världen

Svenskar i Världen är en ideell och politisk oberoende organisation som sedan 1938 verkar för att öka och tillvarata internationell erfarenhet och kompetens. Det gör vi genom att bedriva påverkansarbete, vara remissinstans och ge information och stöd till nytta för alla 660 000 svenskar som arbetar, studerar och bor utomlands, men också för de utlandssvenskar som återvänder till Sverige. Läs mer och bli medlem här,

Blueberry

Blueberry College & Universitet hjälper dig kostnadsfritt till studier utomlands på college och universitet runt om i världen. Hos Blueberry får du rådgivning i att hitta rätt skola för dig, hjälp med ansökan och processer så som CSN, visum med mera. Att använda sig av Blueberry College & Universitet är för dig alltid helt kostnadsfritt!

Nordic Study Abroad Community (NSAC)

NSAC (Nordic Study Abroad Community) är en ideell organisation vars mål är att uppmuntra och inspirera skandinaviska elever till att söka till universitet i utlandet. NSAC arrangerar worksshops i både Sverige och Danmark under året, samt en konferens i Köpenhamn i September där representanter från toppuniversitet kommer och talar. Här får deltagarna en chans att nätverka med representanterna och andra deltagare, gå på workshops och ställa frågor. Läs mer här!

STUDIN – Study International

STUDIN – Study International – är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri.

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Anna Whitlocks gymnasium

Anna Whitlocks gymnasium stödjer SISA:s vision och stödjer därför vår verksamhet genom att tillstå med lokaler för evenemang och årsmöte. Anna Whitlocks gymnasiums ledord är bildning och innovation för en hållbar framtid, och studenter från Anna Whitlocks gymnasium ska lämna skolan med bildning och handlingskompetens för hållbar utveckling. Läs mer här.